Laboratoires COPMED : experts in natuurlijke gezondheidsproducten en micronutritionele voeding

De Laboratoires COPMED , gevestigd in Chauray bij Niort (FRANKRIJK), zijn in het begin van de jaren '90 opgericht door een managementteam met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van natuurlijke producten en profiteren van erkende technische en wetenschappelijke expertise op het gebied van de formulering, ontwikkeling en marketing van bijzonder innovatieve natuurlijke gezondheidsproducten: voedingssupplementen, fytotherapie, micronutrietie, bloemelixers, Bach-bloemen, essentiële oliën, gemmotherapie, cosmetica en verzorgingsproducten.

In de loop der jaren zijn we experts geworden in darmgezondheid en de microbiota (spijsvertering, dysbiose, darmdoorlaatbaarheid, prikkelbare darmsyndroom, prebiotica en probiotica...) die een grote uitdaging vormen voor de algemene gezondheid van elk individu. Dit wordt aangetoond door ons vlaggenschipproduct PERMEA REGUL®+ zonder FODMAP, een referentieformule voor de bestrijding van darmhypermeabiliteit, ook bekend als "lekke darm syndroom".

Nieuws van de Laboratoires COPMED

Onze Producten

 • HISTAMINE DAO COMPLEXE
  79,00 €
  HISTAMINE DAO COMPLEXE

  HISTAMINE DAO COMPLEXE is een synergetische combinatie van plantaardige diamine oxidase, fytoactieve stoffen, vitaminen en koper die bijdraagt tot de goede werking van het immuunsysteem en de spijsverteringsfunctie ondersteunt.

  79,00 €
 • VITAMINE C LIPOSOMALE SUBLINGUALE
  49,00 €
  VITAMINE C LIPOSOMALE SUBLINGUALE

  Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, een normaal energiemetabolisme en vermindert de vermoeidheid dankzij vitamine C.

  49,00 €
 • PERMEA REGUL® FORT
  45,00 €
  PERMEA REGUL® FORT

  PERMEA REGUL® FORT draagt bij tot het onderhoud van de slijmvliezen, dankzij de vitamines A, B2, B3 en B8. Het draagt ook bij tot een goede darmwerking dankzij de citroenmelisse die het bevat. Dit Natural Health product is geschikt voor diëten met een laag gehalte aan FODMAPs.

  45,00 €
 • SOPK'NAT®
  45,00 €
  SOPK’NAT®

  SOPK'NAT® helpt de hormonale activiteit te reguleren dankzij vitamine B6, reguleert de menstruatiecyclus dankzij alchemilla en ondersteunt de vruchtbaarheid dankzij de zink die het bevat.

  45,00 €
Haut de page