Laboratoires COPMED : experts in natuurlijke gezondheidsproducten en micronutritionele voeding

De Laboratoires COPMED , gevestigd in Chauray bij Niort (FRANKRIJK), zijn in het begin van de jaren '90 opgericht door een managementteam met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van natuurlijke producten en profiteren van erkende technische en wetenschappelijke expertise op het gebied van de formulering, ontwikkeling en marketing van bijzonder innovatieve natuurlijke gezondheidsproducten: voedingssupplementen, fytotherapie, micronutrietie, bloemelixers, Bach-bloemen, essentiële oliën, gemmotherapie, cosmetica en verzorgingsproducten.

In de loop der jaren zijn we experts geworden in darmgezondheid en de microbiota (spijsvertering, dysbiose, darmdoorlaatbaarheid, prikkelbare darmsyndroom, prebiotica en probiotica...) die een grote uitdaging vormen voor de algemene gezondheid van elk individu. Dit wordt aangetoond door ons vlaggenschipproduct PERMEA REGUL®+ zonder FODMAP, een referentieformule voor de bestrijding van darmhypermeabiliteit, ook bekend als "lekke darm syndroom".

Nieuws van de Laboratoires COPMED

Dossier van de maand BIO INFOS SANTÉ

Le safran : les vertus de l’or rouge sur la santé psychologique

Au regard du contexte actuel que nous traversons, les troubles anxieux ou de l’humeur sont un sujet d’actualité. En effet, pendant deux mois, la France est restée confinée pour lutter contre la propagation...

Het dossier van de Lees meer op bio-infos-sante.fr

Onze Producten

 • Vitamine C Liposomale
  49,00 €
  Vitamine C Liposomale

  Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem, een normaal energiemetabolisme en verminderde vermoeidheid dankzij vitamine C. Product tijdelijk niet beschikbaar. Wilt u op de hoogte worden gesteld wanneer deze beschikbaar komt? Vraag het HIER!

  49,00 €
 • Vitamine c acérola 500
  25,00 €
  Vitamine c acérola 500 - nieuwe smaak

  Helpt vermoeidheid verminderen en draagt ​​bij tot de goede werking van het immuunsysteem.

  25,00 €
 • Triphala synergisé®
  23,00 €
  Triphala synergisé®

  Bevordert de goede werking van de darm en helpt de gezondheid van de lever te behouden. Ondersteunt darmtransit en is goed voor de spijsvertering, dankzij haritaki.

  23,00 €
 • Aroma orl
  18,00 €
  Aroma orl

  Neemt deel aan de sanitaire voorzieningen en de optimale werking van het ademhalingssysteem (neus) en verlicht de keel, dankzij de essentiële olie Eucalyptus globulus.

  18,00 €
 • Glycophytol®
  30,00 €
  Glycophytol®

  Glycophytol® is een chroomrijk voedingssupplement dat helpt om de normale bloedsuikerspiegel te behouden. 

  30,00 €
 • Safranal sublingual
  30,00 €
  Safranal sublingual

  Draagt bij aan het emotionele evenwicht, helpt bij het bevorderen van de ontspanning en het behoud van een positieve stemming, dankzij het saffraanextract.

  30,00 €
 • PLASMA MARIN HYPERTONIC
  25,00 €
  PLASMA MARIN HYPERTONIC

  Afgeleid van het totale zeewater van de oceaan, wordt dit hypertonische mariene plasma bereid volgens de aanwijzingen van de fysioloog en bioloog René Quinton. Het bevat de Iono-minerale Totum van zeewater volgens de periodieke classificatie van elementen.

  25,00 €
 • METHYL B12 1000 SPRAY
  18,00 €
  METHYL B12 1000 SPRAY

  Voedingssupplement dat bijdraagt aan een normaal energiemetabolisme dankzij vitamine B12.

  18,00 €
Haut de page