Laboratoires COPMED : experts in natuurlijke gezondheidsproducten en micronutritionele voeding

De Laboratoires COPMED , gevestigd in Chauray bij Niort (FRANKRIJK), zijn in het begin van de jaren '90 opgericht door een managementteam met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van natuurlijke producten en profiteren van erkende technische en wetenschappelijke expertise op het gebied van de formulering, ontwikkeling en marketing van bijzonder innovatieve natuurlijke gezondheidsproducten: voedingssupplementen, fytotherapie, micronutrietie, bloemelixers, Bach-bloemen, essentiële oliën, gemmotherapie, cosmetica en verzorgingsproducten.

In de loop der jaren zijn we experts geworden in darmgezondheid en de microbiota (spijsvertering, dysbiose, darmdoorlaatbaarheid, prikkelbare darmsyndroom, prebiotica en probiotica...) die een grote uitdaging vormen voor de algemene gezondheid van elk individu. Dit wordt aangetoond door ons vlaggenschipproduct PERMEA REGUL®+ zonder FODMAP, een referentieformule voor de bestrijding van darmhypermeabiliteit, ook bekend als "lekke darm syndroom".

Nieuws van de Laboratoires COPMED

Dossier van de maand BIO INFOS SANTÉ

Wat is stress?

Spanningen in het gezin, druk op het werk, financiële problemen, opsluiting... De oorzaken van stress worden steeds talrijker. Vandaag de dag maakt deze onzichtbare vijand zozeer deel uit van ons dagelijks leven, dat wij geneigd zijn hem te bagatelliseren en niet te herkennen. Sommige mensen zijn zich er zelfs niet van bewust dat ze maandenlang onder chronische stress hebben gestaan. Stress blijft echter een fenomeen dat door talrijke verschijningsvormen kan worden opgespoord, maar men moet toch weten hoe men ze kan herkennen! [...]

Lees meer op bio-infos-sante.fr

Onze Producten

 • EPA-DHA nouvelle formule certifiée Epax
  26,00 €
  EPA-DHA nieuwe gecertifieerde formule EPAX®

  Riche en oméga-3, certifié Epax®, le label qualité des huiles de poissons.

  26,00 €
 • Vitamine D3 2000 UI (EN SPRAY)
  19,00 €
  Vitamine D3 2000 UI (IN SPRAY)

  Optimaliseert de inname van vitamine D3.

  19,00 €
 • LADYNAT®
  48,00 €
  LADYNAT®

  Aanbevolen vanaf 40-45 jaar ter begeleiding van de premenopauze. Voedingssupplement ter begeleiding van de menopauze en de daaraan voorafgaande periode (premenopauze), dat bijdraagt tot het herstel van het lichamelijk en geestelijk welzijn, de gewichtsbeheersing door vermindering van de eetlust en het behoud van een goede seksuele gezondheid, dankzij...

  48,00 €
 • CORTIRÉGUL®
  39,00 €
  CORTIRÉGUL®

  Cortirégul® is een voedingssupplement dat het lichaam ondersteunt in geval van vermoeidheid dankzij de eleutherococcus. Het draagt ook bij tot de normale synthese en het normale metabolisme van steroïde hormonen (cortisol), dankzij vitamine B5. 

  39,00 €
Haut de page