Laboratoires COPMED : experts in natuurlijke gezondheidsproducten en micronutritionele voeding

De Laboratoires COPMED , gevestigd in Chauray bij Niort (FRANKRIJK), zijn in het begin van de jaren '90 opgericht door een managementteam met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van natuurlijke producten en profiteren van erkende technische en wetenschappelijke expertise op het gebied van de formulering, ontwikkeling en marketing van bijzonder innovatieve natuurlijke gezondheidsproducten: voedingssupplementen, fytotherapie, micronutrietie, bloemelixers, Bach-bloemen, essentiële oliën, gemmotherapie, cosmetica en verzorgingsproducten.

In de loop der jaren zijn we experts geworden in darmgezondheid en de microbiota (spijsvertering, dysbiose, darmdoorlaatbaarheid, prikkelbare darmsyndroom, prebiotica en probiotica...) die een grote uitdaging vormen voor de algemene gezondheid van elk individu. Dit wordt aangetoond door ons vlaggenschipproduct PERMEA REGUL®+ zonder FODMAP, een referentieformule voor de bestrijding van darmhypermeabiliteit, ook bekend als "lekke darm syndroom".

Nieuws van de Laboratoires COPMED

Dossier van de maand BIO INFOS SANTÉ

Andropauze: een keerpunt voor mannen

Testosteron is het mannelijke androgene hormoon dat verantwoordelijk is voor het ontstaan van bepaalde mannelijke kenmerken. In de puberteit is het verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de geslachtsorganen, het haar, de spieren, enz. en het ontstaan van het libido. Het speelt een essentiële rol bij de instandhouding van een normale seksuele en reproductieve functie bij mannen. Andropauze, officieel "leeftijdsgebonden androgeendeficiëntie" (of ARAD) genoemd, is de natuurlijke daling van de testosteronspiegel bij mannen, die meestal op 45-jarige leeftijd begint. [...]

Lees meer op bio-infos-sante.fr

Onze Producten

 • EPA-DHA nouvelle formule certifiée Epax
  26,00 €
  EPA-DHA nieuwe gecertifieerde formule EPAX®

  Riche en oméga-3, certifié Epax®, le label qualité des huiles de poissons.

  26,00 €
 • Vitamine D3 2000 UI (EN SPRAY)
  19,00 €
  Vitamine D3 2000 UI (IN SPRAY)

  Optimaliseert de inname van vitamine D3.

  19,00 €
 • LADYNAT®
  48,00 €
  LADYNAT®

  Aanbevolen vanaf 40-45 jaar ter begeleiding van de premenopauze. Voedingssupplement ter begeleiding van de menopauze en de daaraan voorafgaande periode (premenopauze), dat bijdraagt tot het herstel van het lichamelijk en geestelijk welzijn, de gewichtsbeheersing door vermindering van de eetlust en het behoud van een goede seksuele gezondheid, dankzij...

  48,00 €
 • CORTIRÉGUL®
  39,00 €
  CORTIRÉGUL®

  Cortirégul® is een voedingssupplement dat het lichaam ondersteunt in geval van vermoeidheid dankzij de eleutherococcus. Het draagt ook bij tot de normale synthese en het normale metabolisme van steroïde hormonen (cortisol), dankzij vitamine B5. 

  39,00 €
Haut de page