100% plantaardige capsule van natuurlijke oorsprong

100% plantaardige Plantcaps®-gelcapsule is een geregistreerd handelsmerk van Capsugel.

We gebruiken regelmatig voedingssupplementen in capsulevorm. Hun enveloppe vormt ongeveer 25% van het gewicht van het product, de kwaliteit ervan is dus van het grootste belang.

Laboratoires COPMED is zich hiervan bewust en heeft in nauwe samenwerking met hun capsule-leverancier de eerste 100% plantaardige en natuurlijke capsule-omhulsel voor u samengesteld: een echte revolutie!

Deze capsules zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de markt voor voedingssupplementen, als reactie op de groeiende belangstelling van de consument voor een gezondere levensstijl en meer natuurlijke producten.

Plantcaps® est une marque déposée de Capsugel

Deze capsules zijn samengesteld uit pullulan, afkomstig van de fermentatie van tapioca, een natuurlijk polysaccharide waarvan het productieproces geen chemische toevoegingen vereist, en zijn vrij van GGO's, zetmeel, conserveringsmiddelen, oplosmiddelen en gluten.

Van alle capsules die op de markt zijn, biedt de vegetarische capsule op basis van pullulan MEER effectieve bescherming voor planten en de voedingsstoffen die het bevat tegen zuurstof. Dit type capsule verschijnt dus als een innovatieve oplossing voor het behoud van alle zuurstofgevoelige ingrediënten.

De pullulan-gebaseerde vegetarische capsule is goedgekeurd door de Vegetarische Vereniging en gecertificeerd Veganistisch.
Ze is ook Halal en Kosher.

Plantcaps® is een geregistreerd handelsmerk van Capsugel.


« Plantcaps® is een geregistreerd handelsmerk van Capsugel »


Haut de page