Aanwerving

page-recrutemnet.jpg

Laboratoires COPMED zijn vooral een menselijke onderneming. Ze zijn mannen en vrouwen geïnvesteerd om u een natuurlijke gezondheid van kwaliteit te garanderen. Geanimeerd door dezelfde passie, verenigt ons team zijn vaardigheden om u te laten profiteren van de vele deugden van de planten, in alle veiligheid. 

Onze teams werken, in nauwe samenwerking met de Natural Health medewerkers, samen aan hetzelfde doel: het bieden van gezonde, natuurlijke en doelgerichte oplossingen, die een antwoord bieden op de zorgen van het welzijn van iedereen met betrekking tot het lichaam.

Sinds enkele jaren zien de COPMED Laboratoria hun groei elk jaar toenemen. Het is de vrucht van het werk van een heel team en de ervaring van experts om Natural Health producten te formuleren, te onderzoeken en te ontwikkelen die de beste natuurlijke actieve ingrediënten combineren, vakkundig gedoseerd en geassocieerd voor hun synergetische en biologisch beschikbare effecten. Dit vertaalt zich ook in een duurzame ontwikkeling met een sociale dimensie met behoud van werkgelegenheid, geen banenverlies in 25 jaar bestaan en het creëren van 12 arbeidsplaatsen in de afgelopen jaren.

Zo passen we onze waarden toe op ons personeelsbeleid met het oog op de vervulling van elk individu.

We zijn gevestigd in Chauray, vlakbij Niort, in de regio New Aquitaine. Aantrekkelijk en complementair, de regio's Aquitaine, Limousin en Poitou-Charentes hebben alle troeven in handen om vertrouwen en ambitie te wekken. Van het natuurpark Marais Poitevin tot de grote kusten en de staatsbossen profiteren we van een uitzonderlijke diversiteit aan landschappen die gesust worden door een zacht en vooral zonnig klimaat.
Hier vestigen is het ontdekken van de rijkdom en de sterke punten die van New Aquitaine een regio maken met een mooie toekomst en een geweldige plek om te wonen.

Ben je gepassioneerd door micronutriënten, gezondheid en welzijn? Je deelt de waarden van het bedrijf, je bent enthousiast en je werkt graag in een team? Laat ons weten wat je sollicitatie is door je CV en sollicitatiebrief te sturen naar recrutement@copmed.be.


ONZE REKRUTERINGSADVERTENTIES:


Haut de page