Charte-kwaliteit Epax®

epax copmed

In een constante zoektocht naar uitmuntendheid hebben we een visolie van zeer hoge kwaliteit geselecteerd: het etiket Epax®

Epax® is een wereldwijd toonaangevend merk van mariene omega 3-concentraten dat zich toelegt op ingrediënten van ongeëvenaarde zuiverheid en kwaliteit (hoge kwaliteit, duurzaamheid, traceerbaarheid, veiligheid, zuiverheid).

Deze olie wordt verkregen uit wilde vis, gevangen op zee volgens de eisen van de eco-verantwoordelijke visserij en gecertificeerd door de Friend of the Sea organisatie.

Een proces wordt gebruikt om schadelijke stoffen en zware metalen te verwijderen. De olie wordt gestabiliseerd door een gelabeld proces dat een hoge weerstand tegen oxidatie garandeert, zodat de olie gegarandeerd niet geoxideerd wordt. Er wordt gebruik gemaakt van lage temperaturen, waardoor de oliën zacht kunnen worden behandeld.

Dankzij een patent op de natuurlijke verrijking van visoliën met EPA en DHA zijn de oliën geconcentreerd in omega-3 (+ 60%) waardoor de grootte van de capsules kan worden gereduceerd, terwijl de omega-3 in zijn triglyceridevorm behouden blijft.

Het Epax® omega 3 kwaliteitssysteem wordt door de Amerikaanse FDA en het Noorse Geneesmiddelenbureau geïnspecteerd op naleving bij de productie van farmaceutische tussenproducten. Interne kwaliteitsaudits zorgen voor naleving van cGMP (current Good Manufacturing Practices).

Het Epax® Environmental Stewardship Policy is ontwikkeld om de wereldzeeën te helpen beschermen. Naast het feit dat Epax® gecertificeerd is als Friend of the Sea voor haar respect voor de vismethodes en duurzaamheid, is Epax® IFFO RS (wereldwijde standaard voor verantwoord inkopen) gecertificeerd.

Het uitgebreide stabiliteitstestprogramma garandeert een minimale houdbaarheid van 3 jaar voor alle huidige ingrediënten.

epa-dha-nouvelle-formule.jpg


Haut de page