Wie zijn we?

Laboratoires COPMED à Chauray, près de NIORT

Onze geschiedenis

Opgericht in het begin van de jaren '90 door een managementteam met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van natuurlijke producten, Laboratoires COPMED, gelegen in Chauray bij Niort,de wetenschappers van de Groep, die experts zijn in de formulering, ontwikkeling en marketing van bijzonder innovatieve Natural Health producten: fytotherapie, microvoeding, bloemenelixers, etherische oliën, gemmotherapie, cosmetica en verzorgingsproducten.

« Laboratoires COPMED hebben zich sinds hun oprichting in Frankrijk 25 jaar geleden gepositioneerd op de markt van natuurlijke gezondheidsproducten door ze te beschouwen als een nieuwe generatie producten die krachtige preventiehefbomen vormen om bij te dragen aan het welzijn en de goede gezondheid van de consument. Dankzij een solide wetenschappelijke en technische ervaring hebben we in de loop der jaren een zeer groot portfolio van meer dan 200 producten kunnen ontwikkelen. »

Nicolas CAPPELAERE – CEO

Onze verbintenis

Laboratoires COPMED zijn vooral een menselijke onderneming. Ze zijn mannen en vrouwen geïnvesteerd om u een natuurlijke gezondheid van kwaliteit te garanderen. Geanimeerd door dezelfde passie, verenigt ons team zijn vaardigheden om u te laten profiteren van de vele deugden van de planten, in alle veiligheid. 

Onze teams werken, in nauwe samenwerking met de Natural Health medewerkers, samen aan hetzelfde doel: het bieden van gezonde, natuurlijke en doelgerichte oplossingen, die een antwoord bieden op de zorgen van het welzijn van iedereen met betrekking tot het lichaam.

Onze ethiek

Onze producten brengen de beste natuurlijke actieve ingrediënten samen, zorgvuldig gedoseerd en gecombineerd voor hun synergetische effecten. 

Het is niet voldoende om voedingsstoffen of stoffen die van belang zijn te concentreren om van hun voordelen te kunnen genieten: ze moeten ook biologisch beschikbaar zijn, d.w.z. door het lichaam worden geassimileerd.

De biobeschikbaarheid is afhankelijk van de stof zelf, van het terrein van elk individu, maar ook van de vorm en de galenische matrix. De sterkst gedoseerde producten zijn dus over het algemeen niet het meest effectief! Het is allemaal een kwestie van evenwicht en synergie.

bandeau-nl.jpg


Haut de page