Ons kwaliteitshandvest

COPMED et l’expérience d’une équipe d’experts

Onze prioriteit is het ontwerpen van innovatieve producten om gezonde, natuurlijke en doelgerichte oplossingen te bieden die tegemoetkomen aan de zorgen om het welzijn van iedereen met respect voor het lichaam.

Onze producten profiteren van de nieuwste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste natuurlijke bronnen van actieve ingrediënten die streng zijn geselecteerd en gecontroleerd, met een perfecte traceerbaarheid.

ONZE EISEN

Onze QUALITY CHARTER is de standaard die we voor onszelf stellen, vanaf de ontwikkeling van onze formules tot en met de verzending van onze producten, om u veilige, hoogwaardige en perfect bio-beschikbare producten aan te bieden..

origine-et-qualite-des-matieres.jpg

OORSPRONG EN KWALITEIT VAN DE GRONDSTOFFEN :

  • Onze producten zijn uitsluitend geformuleerd op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn gegarandeerd vrij van GGO's, parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen, geen aspartaam, van hoge kwaliteit en streng geselecteerd (uit de biologische landbouw of redelijke en duurzame landbouw), meestal geoogst in Frankrijk of in Europa, waarvan de doeltreffendheid en de traceerbaarheid prioritair zijn.
  • Wij zetten ons in om onze klanten een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te leveren, in termen van samenstelling, zuiverheid en veiligheid, onder de aanbevolen gebruiksvoorwaarden.
  • Wij selecteren hoogwaardige en geëtiketteerde ingrediënten: al onze plantenextracten komen uit veilige bevoorradingsketens, waardoor een perfecte botanische identificatie en een feilloze traceerbaarheid wordt gegarandeerd.
formules-synergisées.jpg

Gesynchroniseerde formules voor maximale efficiëntie:

  • De biobeschikbaarheid is afhankelijk van de stof zelf, van het terrein van elk individu, maar ook van de vorm en de galenische matrix. De sterkst gedoseerde producten zijn dus over het algemeen niet het meest effectief! Het is allemaal een kwestie van evenwicht en synergie.
  • Onze producten brengen de beste natuurlijke actieve ingrediënten samen, zorgvuldig gedoseerd en gecombineerd voor hun synergetische effecten. Het is niet voldoende om voedingsstoffen of stoffen die van belang zijn te concentreren om van hun voordelen te kunnen genieten: ze moeten ook biologisch beschikbaar zijn, d.w.z. door het lichaam worden geassimileerd.
  • Wij besteden bijzondere aandacht aan synergieën voor een optimaal effect. Onze formules zijn het resultaat van het onderzoek en de ervaring van een team van experts, waarvan sommige meer dan 30 jaar wetenschappelijk werk in formulering, onderzoek en ontwikkeling hebben.
Controle-qualite-fabrication-francaise.j

Kwaliteitscontroles en Franse productie onder kwaliteitsborging in een ISO 22 000 gecertificeerd laboratorium:

  • Al onze producten worden in Frankrijk geproduceerd onder kwaliteitsborging in ISO 22000 gecertificeerde laboratoria, met uitzondering van Bach Flowers, het Animal Range, Aloe-vera premium en ons merriemelkgamma (cosmetica en capsules).
  • Onze experts zorgen er door frequente en strenge analyses in onafhankelijke laboratoria voor dat onze producten vrij zijn van ziektekiemen, mycotoxinen, radioactieve stoffen, sporen van ionisatie, residuen van onkruidverdelgers, pesticiden, insecticiden, zware metalen en nitraten.
  • Al onze producten worden vervaardigd onder kwaliteitsborging, in overeenstemming met de geldende regelgeving en volgens de GMP (Good Manufacturing Practices) en in het bijzonder met inachtneming van het HACCP-systeem (Hazard Analysis Critical Control Point), dat het mogelijk maakt de kritische punten van elk proces te bepalen om deze te controleren.

garanties-copmed.jpg


Haut de page