Een eco-verantwoordelijke milieu- en ethische benadering

Une démarche Eco-responsable, Environnementale et Ethique

origine-et-qualite-des-matieres.jpg

AFVALVERMINDERING & ECO-VERANTWOORDELIJKHEID:

  • Selectieve sortering en terugwinning van afval: bewustmaking van de werknemers, stimulerende bewegwijzering, apparatuur en technologieën om het papierverbruik te verminderen en te recycleren.
  • Minimalisatie van de verpakking: keuze van recycleerbare materialen (100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar plantenpillendoosje).
  • Zorgvuldige voorbereiding van de verpakkingen met ecologische materialen: de bescherming en de klemming van de producten zijn gemaakt met biologisch afbreekbare en ecologische materialen. In 2017 heeft COPMED Laboratories 66 bomen gered dankzij het gebruik van recycleerbare en milieuvriendelijke materialen voor de voorbereiding van alle verzonden pakketten.
  • Gebruik van PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes) gecertificeerd papier: het gebruikte papier is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
origine-et-qualite-des-matieres.jpg

Respect voor de labels en onze garanties:

  • Wij zijn lid van SYNADIET, de Nationale Unie van Voedingssupplementen, en wij verbinden ons ertoe hun kwaliteitshandvest te respecteren.
  • Overal in de productieketen worden talrijke controles uitgevoerd op de producten om een onberispelijke kwaliteit te garanderen, volgens de strengste geldende normen. De actieve bestanddelen van de producten van de COPMED-laboratoria worden streng geselecteerd om een perfect gecontroleerde oorsprong en traceerbaarheid te garanderen.
  • Onze formules bevatten geen verboden stoffen op de lijst van het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA) en voldoen aan de AFNOR Anti-Doping standaard NF V94-001.
  • We hebben enkele jaren geleden de keuze gemaakt om titaniumdioxide uit al onze capsules te verwijderen. Wij zetten ons in voor het respecteren van de biodiversiteit (behoud van soorten) en de gezondheid (al onze producten zijn vrij van zware metalen, GGO's, pathogene kiemen, mycotoxinen, radioactieve stoffen, sporen van ionisatie, residuen van herbiciden, pesticiden, insecticiden, nitraten, palmolie...).

garanties-copmed.jpg

origine-et-qualite-des-matieres.jpg

Duurzame sociale ontwikkeling :

Sinds enkele jaren zien de COPMED Laboratoria hun groei elk jaar toenemen.
Het bedrijf heeft nu bijna 50 medewerkers die nauw samenwerken om u natuurlijke gezondheidsproducten aan te bieden op het snijvlak van innovatie en van de hoogste kwaliteit, die uitsluitend zijn samengesteld uit planten en stoffen van natuurlijke oorsprong.


Haut de page