Laboratoires COPMED
DARMCOMFORT (SPIJSVERTERING EN MICROBIOTICA) & EVENWICHT ZUUR-BASISCH

PERMEA REGUL® FORT

Complément alimentaire à base de plantes, acides aminés, vitamines et zinc, avec édulcorant d’origine naturelle.

PERMEA REGUL® FORT draagt bij tot het onderhoud van de slijmvliezen, dankzij de vitamines A, B2, B3 en B8. Het draagt ook bij tot een goede darmwerking dankzij de citroenmelisse die het bevat.

Dit Natural Health product is geschikt voor diëten met een laag gehalte aan FODMAPs.

Meer details

Presentatie

- +

À partir de :

Beschrijving

De darm speelt een belangrijke rol bij het behoud van een goede gezondheid. Het zorgt ervoor dat de voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren, worden geabsorbeerd en naar de juiste plaats worden herverdeeld. Soms is het darmslijmvlies echter veranderd en ontstoken, wat tot darmklachten kan leiden.

POREUS DARMSLIJMVLIES: OORZAKEN EN GEVOLGEN

Wanneer het darmslijmvlies doorlaatbaar wordt, raken de knooppunten die normaal als barrière fungeren, uitgezet en kunnen voedingsstoffen en andere ziekteverwekkers in de bloedbaan terechtkomen. Dit heet intestinale hyperpermeabiliteit.

HOE WEET JE OF HET DARMSLIJMVLIES BESCHADIGD IS?

Deze langzame vergiftiging van het bloed kan leiden tot spijsverteringsstoornissen zoals het prikkelbare darmsyndroom (IBS) en chronische inflammatoire darmziekten (CIBD). Het kan ook leiden tot stofwisselingsstoornissen zoals diabetes, zwaarlijvigheid of huidaandoeningen (eczeem, enz.).

WELKE FACTOREN KUNNEN DE PERMEABILITEIT VAN HET SLIJMVLIES BEÏNVLOEDEN?

Vele oorzaken kunnen de ontwikkeling van wat ook bekend staat als "leaky gut syndrome" (lekkende darm syndroom) in gang zetten. Daartoe behoren moderne voedingsgewoonten, onevenwicht in de darmflora, langdurig gebruik van bepaalde geneesmiddelen, stress, enz.

DE BELANGRIJKE ROL VAN DARMSLIJM IN HET BEHOUD VAN EEN GEZOND SLIJMVLIES:

Slijm is de eerste beschermende barrière van het darmslijmvlies. Het is betrokken bij het evenwicht van onze microbiota. Het is een echte ankerplaats voor onze bacteriën, waar slechte bacteriën en virussen worden ingesloten en vernietigd. Een goede kwaliteit van het slijm helpt dus de intestinale hyperpermeabiliteit te beperken. 

PERMEA REGUL® FORT: EEN VOEDINGSSUPPLEMENT DAT DE INTEGRITEIT VAN HET DARMSLIJMVLIES HELPT TE BEHOUDEN, OM HET DARMCOMFORT TE HERSTELLEN

PERMEA REGUL® FORT is een formule die 6 gepatenteerde actieve bestanddelen combineert met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, speciaal geselecteerd voor hun versterkte werking op de kwaliteit van het darmslijm.

SNELLE WERKING DANKZIJ L-GLUTAMINE

PERMEA REGUL® FORT bevat 3 g L-glutamine, waardoor het snel kan inwerken op aandoeningen die verband houden met intestinale hyperpermeabiliteit (behandeling van 15 dagen). Dankzij het praktische formaat van het zakje kunt u het gemakkelijk eenmaal daags innemen.

EEN INNOVATIEVE SYNERGIE VAN GEPATENTEERDE NATUURLIJKE ACTIEVE BESTANDDELEN

De gepatenteerde Care4U® 2'fucosyllactose is een oligosaccharide die door natuurlijke fermentatie wordt geproduceerd. Het zou kunnen inwerken op ontstekingsbevorderende cytokinen en op de kwaliteit van het slijm, een stof die essentieel is voor de verankering en voeding van goede bacteriën. Volgens studies over dit onderwerp zou het ook een positieve invloed kunnen hebben op de diversificatie en kolonisatie van de darmmicrobiota[1]. Het bevat slechts een kleine hoeveelheid lactose, zodat het geschikt is voor mensen met lactose-intolerantie.

L-glutamine en L-methionine zijn complementaire aminozuren. Ze zijn belangrijk voor de goede productie van slijm. L-glutamine is een belangrijke voedingsstof voor de gastro-intestinale functie en helpt de integriteit van de darmwand te handhaven [2].

L-threonine is een essentieel aminozuur dat via de voeding wordt opgenomen. Het is een bestanddeel van slijm. In combinatie met 2'fucosullactose zorgt het voor een optimale doeltreffendheid.

L-serine is een bestanddeel van slijm. Het bevat polyfenolen, antioxidantstoffen die cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress.

Boswellin® Super is een gepatenteerd extract van Boswellia serrata met een klinisch bewezen werking, dat wordt gebruikt als ontstekingsremmer dankzij het hoge gehalte aan boswellinezuren (AKBA) [3]. Boswellia ondersteunt ook de gezondheid van het maagdarmkanaal.

N-acetylcysteïne (NAC) stimuleert de biosynthese van glutathion, een krachtige antioxidant waarvan bekend is dat hij oxidatieve stress beperkt die orgaanstoornissen veroorzaakt, waaronder de darmen [4].

Fibregum™ is een volledig natuurlijke oplosbare prebiotische voedingsvezel van zorgvuldig geselecteerde acaciabomen. Het is een sterk vertakt polysaccharide dat geleidelijk fermenteert in de dikke darm en vervolgens in de dikke darm. Het heeft veel wetenschappelijk bewezen effecten. Het helpt de ontwikkeling van een goede mucosa te bevorderen [5]. In tegenstelling tot andere vormen van vezels veroorzaakt de fermentatie van Fibregum™ geen darmklachten. Tenslotte helpt Fibregum™ bij het moduleren van ontstekingsmarkers die door het epitheel worden geproduceerd [6].

MicrobiomeX® is een natuurlijk extract van citrusflavonoïden dat is ontwikkeld ter ondersteuning van de darmgezondheid en de immuniteit. De voordelen van MicrobiomeX® zijn geëvalueerd in twee studies, een in vitro studie en een in vivo klinische studie, die de immuuneffecten op de darm hebben aangetoond.

Quercetine is een bioflavonoïde die bekend staat om zijn ontstekingsremmende [7], antioxiderende en immuunmodulerende activiteit. Het remt de vorming van ontstekingsmediatoren af en vermindert het vrijkomen van histamine [8].

Het gepatenteerde actieve ingrediënt Digezyme® is een gepatenteerd complex van spijsverteringsenzymen. Het bevordert de opname van voedingsstoffen door de vertering en de afbraak van de voedselbolus te verbeteren.

Gamma oryzanol, een erkend antioxidant, beschermt het darmslijmvlies en versterkt deze synergie.

Citroenmelisse draagt bij tot de normale werking van het darmstelsel.

Blauwe bosbes is rijk aan anthocyanidinen, krachtige antioxidanten die kunnen bijdragen tot het behoud van de gezondheid en de functie van de slijmvliezen van de maag en de dunne darm.

Vitamine A, B2, B3 en B8 dragen bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen.

Vitamine B9 speelt een essentiële rol bij de werking van het immuunsysteem. Wij hebben een gemethyleerde vitamine B9 geselecteerd, die de biologische beschikbaarheid ervan verhoogt.

Vitamine E helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

PERMEA REGUL®: EEN GAMMA GEWIJD AAN HET DARMCOMFORT

Na de lancering van ons vlaggenschipproduct PERMEA REGUL® in 2010, zijn we experts geworden in de darm en de gezondheid van de microbiota. Wij zijn ons bewust van de veelheid aan individuele behoeften en gevoeligheden en hebben sindsdien onze oorspronkelijke formule, waarop nu een octrooi rust, verbeterd en tevens alternatieven ontwikkeld die aan individuele behoeften zijn aangepast:

  • PERMEA REGUL®+  is onze historische referentie, gepresenteerd in zakjes. 

Doos van 15 zakjes van 13 g

copmed-fabrique-en-france.pngnon-testes-sur-les-animaux.pngproduits-naturels.pngsans-gluten.pngsans-ogm.pngproduits-non-irradies.pngsans-nano-particule.pngsans-colorant-chimique.png


[1] Elison, E. et al. (Oct 2016) Oral supplementation of healthy adults with 2′-O-fucosyllactose and lacto-N-neotetraoseis well tolerated and shifts the intestinal microbiota Br J Nutr.; 116(8): 1356–1368. doi:10.1017/S0007114516003354

[2] Van der Hulst RR et al. 1993. Lancet., 341(8857):1363-5.

[3] Catanzaro D, Rancan S, Orso G, Dall’Acqua S, Brun P, Giron MC, Carrara M, Castagliuolo I, Ragazzi E, Caparrotta L, Montopoli M. Boswellia serrata Preserves Intestinal Epithelial Barrier from Oxidative and Inflammatory Damage. PLoS One. 2015 May 8;10(5):e0125375. 

[4] De Flora et al. In vivo effects of N-acetylcysteine on glutathione metabolism and on the biotransformation of carcinogenic and/or mutagenic compounds. 1985, Carcinogenesis ; 6: 1735-1745. 

[5] Aube A-C, Cherbut C, Galmiche J-P (1995) Acides gras à chaîne courte : rôle en pathogénie intestinale et potentiel thérapeutique en gastroentérologie. Hépato-Gastro. Volume 2, Numéro 5, 447-55, Septembre - Octobre 1995, Bases fondamentales en physiologie.

[6] David Daguet, Iris Pinheiro, An Verhelst, Sam Possemiers, Massimo Marzorati, Acacia gum improves the gut barrier functionality in vitro. Agro FOOD Industry Hi Tech - vol 26(4) - July/August 2015: 29-33.

[7] Li Y, Yao J, Han C, Yang J, Chaudhry MT, et al. 2016. Quercetin, inflammation, and immunity. Nutrients. 8(3):167.

[8] Kimata M., Shichijo M., et al. Effects of luteolin, quercetin and baicalein on immunoglobulin E-mediated mediator release from human cultured mast cells. Clin Exp Allergy. 2000. 30 (4) : 501-508.

Ingrediënten

Acaciavezels - Fibregum™, aminozuren: L-glutamine, L-methionine, L-threonine, L-serine; gamma-oryzanol geëxtraheerd uit rijstzemelen, quercetine, natuurlijke aroma's, plantenextracten: sinaasappelvrucht en pomelo getitreerd met bioflavonoïden - MicrobiomeX®, boswellia gom-hars getitreerd met boswellinezuren - Boswellin® Super; plantenpoeders: acerola getitreerd in vitamine C, citroenmelisse en bosbes; 2'fucosyllactose - CARE4U® (melk), N-acetyl-cysteïne, complex van spijsverteringsenzymen (alfa-amylase, lactase, cellulase, protease, lipase) - DigeZyme®, vitamine A-B1-B2-B3-B5-B6-B8-B9 Quatrefolic® ((6S)-5-methyltetrahydrofolinezuur in de vorm van een glucosaminezout) -B12-D3-E, zoetstof van natuurlijke oorsprong : Steviolglycosiden uit stevia, zinkcitraat.

Fibregum™ is een merk van Nexira. MicrobiomeX® is een geregistreerd handelsmerk van BioActor B.V. Boswellin® Super is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corp. CARE4U® is een geregistreerd handelsmerk van Dupont. DigeZyme® is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corp. Quatrefolic® is een geregistreerd handelsmerk van Gnosis S.p.A.Quatrefolic® is een geregistreerd handelsmerk van Gnosis S.p.A.

Gemiddelde voedingswaarde voor 1 zakje (13 g)
Acaciavezels - Fibregum™ 4,7 g
L-glutamine
3 g
Quercetine
980 mg
Gamma-oryzanol
970 mg
2’fucosyllactose - CARE4U®
240 mg
N-acetyl-cysteïne
200 mg
L-méthionine
100 mg
L-thréonine
100 mg
L-sérine
50 mg
Sinaasappel en pomelo extract – Microbiomex® 500 mg
getitreerd in bioflavonoïden :
     Hesperidin
400 mg
     Naringin
25 mg
Boswellia-extract – Boswellin® Super 300 mg
getitreerd in boswelliazuren
225 mg
waarvan acetyl-11-keto-β-boswell (AKBBA)
90 mg
Bosbes
200 mg
Citroenmelisse 200 mg
Spijsverteringsenzymencomplex - Digezyme® (alfa-amylase, lactase, cellulase, protease, lipase)
100 mg
Vitamine A
400 mcg (50 % AR*)
Vitamine B1
0.55 mg (50 % AR*)
Vitamine B2
0.7 mg (50 % AR*)
Vitamine B3
8 mg (50 % AR*)
Vitamine B5
3 mg (50 % AR*)
Vitamine B6 0.7 mg (50 % AR*)
Vitamine B8 25 mcg (50 % AR*)
Vitamine B9 – Quatrefolic® 100 mcg (50 % AR*)
Vitamine B12
1.25 mcg (50% AR*)
Vitamine C 40 mg (50% AR*)
Vitamine D3  2.5 mcg (50% AR*)
Vitamine E 6 mg (50% AR*)
Zink 5 mg (50% AR*)

*AR : Referentiebijdragen 

Advies en aanbevelingen

1 zakje per dag, te verdunnen in 200 ml water op kamertemperatuur (vermijd koud water), of zoals aanbevolen door uw arts. Gebruik een shaker om het poeder te mengen, of als alternatief een klein flesje water. Roer krachtig om het product te laten oplossen. Drink 's morgens op een lege maag of 's avonds bij het slapengaan. In geval van grote darmgevoeligheid wordt aanbevolen de dosering aan te passen tot ½ zakje per dag gedurende de eerste 7 dagen van de kuur.

Geen andere levensmiddelen die 2'-fucosyllactose bevatten gelijktijdig consumeren. Niet bedoeld voor kinderen.

Buiten bereik van kinderen, warmte en vochtigheid bewaren. Te consumeren als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Aanbevolen wordt de aangegeven hoeveelheden niet te overschrijden. Ten minste houdbaar tot de op de verpakking vermelde datum.

De darm speelt een belangrijke rol bij het behoud van een goede gezondheid. Het zorgt ervoor dat de voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren, worden geabsorbeerd en naar de juiste plaats worden herverdeeld. Soms is het darmslijmvlies echter veranderd en ontstoken, wat tot darmklachten kan leiden.

POREUS DARMSLIJMVLIES: OORZAKEN EN GEVOLGEN

Wanneer het darmslijmvlies doorlaatbaar wordt, raken de knooppunten die normaal als barrière fungeren, uitgezet en kunnen voedingsstoffen en andere ziekteverwekkers in de bloedbaan terechtkomen. Dit heet intestinale hyperpermeabiliteit.

HOE WEET JE OF HET DARMSLIJMVLIES BESCHADIGD IS?

Deze langzame vergiftiging van het bloed kan leiden tot spijsverteringsstoornissen zoals het prikkelbare darmsyndroom (IBS) en chronische inflammatoire darmziekten (CIBD). Het kan ook leiden tot stofwisselingsstoornissen zoals diabetes, zwaarlijvigheid of huidaandoeningen (eczeem, enz.).

WELKE FACTOREN KUNNEN DE PERMEABILITEIT VAN HET SLIJMVLIES BEÏNVLOEDEN?

Vele oorzaken kunnen de ontwikkeling van wat ook bekend staat als "leaky gut syndrome" (lekkende darm syndroom) in gang zetten. Daartoe behoren moderne voedingsgewoonten, onevenwicht in de darmflora, langdurig gebruik van bepaalde geneesmiddelen, stress, enz.

DE BELANGRIJKE ROL VAN DARMSLIJM IN HET BEHOUD VAN EEN GEZOND SLIJMVLIES:

Slijm is de eerste beschermende barrière van het darmslijmvlies. Het is betrokken bij het evenwicht van onze microbiota. Het is een echte ankerplaats voor onze bacteriën, waar slechte bacteriën en virussen worden ingesloten en vernietigd. Een goede kwaliteit van het slijm helpt dus de intestinale hyperpermeabiliteit te beperken. 

PERMEA REGUL® FORT: EEN VOEDINGSSUPPLEMENT DAT DE INTEGRITEIT VAN HET DARMSLIJMVLIES HELPT TE BEHOUDEN, OM HET DARMCOMFORT TE HERSTELLEN

PERMEA REGUL® FORT is een formule die 6 gepatenteerde actieve bestanddelen combineert met actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, speciaal geselecteerd voor hun versterkte werking op de kwaliteit van het darmslijm.

SNELLE WERKING DANKZIJ L-GLUTAMINE

PERMEA REGUL® FORT bevat 3 g L-glutamine, waardoor het snel kan inwerken op aandoeningen die verband houden met intestinale hyperpermeabiliteit (behandeling van 15 dagen). Dankzij het praktische formaat van het zakje kunt u het gemakkelijk eenmaal daags innemen.

EEN INNOVATIEVE SYNERGIE VAN GEPATENTEERDE NATUURLIJKE ACTIEVE BESTANDDELEN

De gepatenteerde Care4U® 2'fucosyllactose is een oligosaccharide die door natuurlijke fermentatie wordt geproduceerd. Het zou kunnen inwerken op ontstekingsbevorderende cytokinen en op de kwaliteit van het slijm, een stof die essentieel is voor de verankering en voeding van goede bacteriën. Volgens studies over dit onderwerp zou het ook een positieve invloed kunnen hebben op de diversificatie en kolonisatie van de darmmicrobiota[1]. Het bevat slechts een kleine hoeveelheid lactose, zodat het geschikt is voor mensen met lactose-intolerantie.

L-glutamine en L-methionine zijn complementaire aminozuren. Ze zijn belangrijk voor de goede productie van slijm. L-glutamine is een belangrijke voedingsstof voor de gastro-intestinale functie en helpt de integriteit van de darmwand te handhaven [2].

L-threonine is een essentieel aminozuur dat via de voeding wordt opgenomen. Het is een bestanddeel van slijm. In combinatie met 2'fucosullactose zorgt het voor een optimale doeltreffendheid.

L-serine is een bestanddeel van slijm. Het bevat polyfenolen, antioxidantstoffen die cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress.

Boswellin® Super is een gepatenteerd extract van Boswellia serrata met een klinisch bewezen werking, dat wordt gebruikt als ontstekingsremmer dankzij het hoge gehalte aan boswellinezuren (AKBA) [3]. Boswellia ondersteunt ook de gezondheid van het maagdarmkanaal.

N-acetylcysteïne (NAC) stimuleert de biosynthese van glutathion, een krachtige antioxidant waarvan bekend is dat hij oxidatieve stress beperkt die orgaanstoornissen veroorzaakt, waaronder de darmen [4].

Fibregum™ is een volledig natuurlijke oplosbare prebiotische voedingsvezel van zorgvuldig geselecteerde acaciabomen. Het is een sterk vertakt polysaccharide dat geleidelijk fermenteert in de dikke darm en vervolgens in de dikke darm. Het heeft veel wetenschappelijk bewezen effecten. Het helpt de ontwikkeling van een goede mucosa te bevorderen [5]. In tegenstelling tot andere vormen van vezels veroorzaakt de fermentatie van Fibregum™ geen darmklachten. Tenslotte helpt Fibregum™ bij het moduleren van ontstekingsmarkers die door het epitheel worden geproduceerd [6].

MicrobiomeX® is een natuurlijk extract van citrusflavonoïden dat is ontwikkeld ter ondersteuning van de darmgezondheid en de immuniteit. De voordelen van MicrobiomeX® zijn geëvalueerd in twee studies, een in vitro studie en een in vivo klinische studie, die de immuuneffecten op de darm hebben aangetoond.

Quercetine is een bioflavonoïde die bekend staat om zijn ontstekingsremmende [7], antioxiderende en immuunmodulerende activiteit. Het remt de vorming van ontstekingsmediatoren af en vermindert het vrijkomen van histamine [8].

Het gepatenteerde actieve ingrediënt Digezyme® is een gepatenteerd complex van spijsverteringsenzymen. Het bevordert de opname van voedingsstoffen door de vertering en de afbraak van de voedselbolus te verbeteren.

Gamma oryzanol, een erkend antioxidant, beschermt het darmslijmvlies en versterkt deze synergie.

Citroenmelisse draagt bij tot de normale werking van het darmstelsel.

Blauwe bosbes is rijk aan anthocyanidinen, krachtige antioxidanten die kunnen bijdragen tot het behoud van de gezondheid en de functie van de slijmvliezen van de maag en de dunne darm.

Vitamine A, B2, B3 en B8 dragen bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen.

Vitamine B9 speelt een essentiële rol bij de werking van het immuunsysteem. Wij hebben een gemethyleerde vitamine B9 geselecteerd, die de biologische beschikbaarheid ervan verhoogt.

Vitamine E helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

PERMEA REGUL®: EEN GAMMA GEWIJD AAN HET DARMCOMFORT

Na de lancering van ons vlaggenschipproduct PERMEA REGUL® in 2010, zijn we experts geworden in de darm en de gezondheid van de microbiota. Wij zijn ons bewust van de veelheid aan individuele behoeften en gevoeligheden en hebben sindsdien onze oorspronkelijke formule, waarop nu een octrooi rust, verbeterd en tevens alternatieven ontwikkeld die aan individuele behoeften zijn aangepast:

  • PERMEA REGUL®+  is onze historische referentie, gepresenteerd in zakjes. 

Doos van 15 zakjes van 13 g

copmed-fabrique-en-france.pngnon-testes-sur-les-animaux.pngproduits-naturels.pngsans-gluten.pngsans-ogm.pngproduits-non-irradies.pngsans-nano-particule.pngsans-colorant-chimique.png


[1] Elison, E. et al. (Oct 2016) Oral supplementation of healthy adults with 2′-O-fucosyllactose and lacto-N-neotetraoseis well tolerated and shifts the intestinal microbiota Br J Nutr.; 116(8): 1356–1368. doi:10.1017/S0007114516003354

[2] Van der Hulst RR et al. 1993. Lancet., 341(8857):1363-5.

[3] Catanzaro D, Rancan S, Orso G, Dall’Acqua S, Brun P, Giron MC, Carrara M, Castagliuolo I, Ragazzi E, Caparrotta L, Montopoli M. Boswellia serrata Preserves Intestinal Epithelial Barrier from Oxidative and Inflammatory Damage. PLoS One. 2015 May 8;10(5):e0125375. 

[4] De Flora et al. In vivo effects of N-acetylcysteine on glutathione metabolism and on the biotransformation of carcinogenic and/or mutagenic compounds. 1985, Carcinogenesis ; 6: 1735-1745. 

[5] Aube A-C, Cherbut C, Galmiche J-P (1995) Acides gras à chaîne courte : rôle en pathogénie intestinale et potentiel thérapeutique en gastroentérologie. Hépato-Gastro. Volume 2, Numéro 5, 447-55, Septembre - Octobre 1995, Bases fondamentales en physiologie.

[6] David Daguet, Iris Pinheiro, An Verhelst, Sam Possemiers, Massimo Marzorati, Acacia gum improves the gut barrier functionality in vitro. Agro FOOD Industry Hi Tech - vol 26(4) - July/August 2015: 29-33.

[7] Li Y, Yao J, Han C, Yang J, Chaudhry MT, et al. 2016. Quercetin, inflammation, and immunity. Nutrients. 8(3):167.

[8] Kimata M., Shichijo M., et al. Effects of luteolin, quercetin and baicalein on immunoglobulin E-mediated mediator release from human cultured mast cells. Clin Exp Allergy. 2000. 30 (4) : 501-508.

Acaciavezels - Fibregum™, aminozuren: L-glutamine, L-methionine, L-threonine, L-serine; gamma-oryzanol geëxtraheerd uit rijstzemelen, quercetine, natuurlijke aroma's, plantenextracten: sinaasappelvrucht en pomelo getitreerd met bioflavonoïden - MicrobiomeX®, boswellia gom-hars getitreerd met boswellinezuren - Boswellin® Super; plantenpoeders: acerola getitreerd in vitamine C, citroenmelisse en bosbes; 2'fucosyllactose - CARE4U® (melk), N-acetyl-cysteïne, complex van spijsverteringsenzymen (alfa-amylase, lactase, cellulase, protease, lipase) - DigeZyme®, vitamine A-B1-B2-B3-B5-B6-B8-B9 Quatrefolic® ((6S)-5-methyltetrahydrofolinezuur in de vorm van een glucosaminezout) -B12-D3-E, zoetstof van natuurlijke oorsprong : Steviolglycosiden uit stevia, zinkcitraat.

Fibregum™ is een merk van Nexira. MicrobiomeX® is een geregistreerd handelsmerk van BioActor B.V. Boswellin® Super is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corp. CARE4U® is een geregistreerd handelsmerk van Dupont. DigeZyme® is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corp. Quatrefolic® is een geregistreerd handelsmerk van Gnosis S.p.A.Quatrefolic® is een geregistreerd handelsmerk van Gnosis S.p.A.

Gemiddelde voedingswaarde voor 1 zakje (13 g)
Acaciavezels - Fibregum™ 4,7 g
L-glutamine
3 g
Quercetine
980 mg
Gamma-oryzanol
970 mg
2’fucosyllactose - CARE4U®
240 mg
N-acetyl-cysteïne
200 mg
L-méthionine
100 mg
L-thréonine
100 mg
L-sérine
50 mg
Sinaasappel en pomelo extract – Microbiomex® 500 mg
getitreerd in bioflavonoïden :
     Hesperidin
400 mg
     Naringin
25 mg
Boswellia-extract – Boswellin® Super 300 mg
getitreerd in boswelliazuren
225 mg
waarvan acetyl-11-keto-β-boswell (AKBBA)
90 mg
Bosbes
200 mg
Citroenmelisse 200 mg
Spijsverteringsenzymencomplex - Digezyme® (alfa-amylase, lactase, cellulase, protease, lipase)
100 mg
Vitamine A
400 mcg (50 % AR*)
Vitamine B1
0.55 mg (50 % AR*)
Vitamine B2
0.7 mg (50 % AR*)
Vitamine B3
8 mg (50 % AR*)
Vitamine B5
3 mg (50 % AR*)
Vitamine B6 0.7 mg (50 % AR*)
Vitamine B8 25 mcg (50 % AR*)
Vitamine B9 – Quatrefolic® 100 mcg (50 % AR*)
Vitamine B12
1.25 mcg (50% AR*)
Vitamine C 40 mg (50% AR*)
Vitamine D3  2.5 mcg (50% AR*)
Vitamine E 6 mg (50% AR*)
Zink 5 mg (50% AR*)

*AR : Referentiebijdragen 

1 zakje per dag, te verdunnen in 200 ml water op kamertemperatuur (vermijd koud water), of zoals aanbevolen door uw arts. Gebruik een shaker om het poeder te mengen, of als alternatief een klein flesje water. Roer krachtig om het product te laten oplossen. Drink 's morgens op een lege maag of 's avonds bij het slapengaan. In geval van grote darmgevoeligheid wordt aanbevolen de dosering aan te passen tot ½ zakje per dag gedurende de eerste 7 dagen van de kuur.

Geen andere levensmiddelen die 2'-fucosyllactose bevatten gelijktijdig consumeren. Niet bedoeld voor kinderen.

Buiten bereik van kinderen, warmte en vochtigheid bewaren. Te consumeren als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Aanbevolen wordt de aangegeven hoeveelheden niet te overschrijden. Ten minste houdbaar tot de op de verpakking vermelde datum.

22 andere producten in dezelfde categorie:Haut de page