Laboratoires COPMED
CELBESCHERMING EN OPTIMALISATIE (VITAMINEN - MINERALEN - ANTIOXYDANTEN & NATUURLIJKE ONTSTEKINGSREMMERS)

HISTAMINE DAO COMPLEXE

Complément alimentaire à base de diamine oxydase (DAO), phytoactifs, vitamines et cuivre.

HISTAMINE DAO COMPLEXE is een synergetische combinatie van plantaardige diamine oxidase, fytoactieve stoffen, vitaminen en koper die bijdraagt tot de goede werking van het immuunsysteem en de spijsverteringsfunctie ondersteunt.

Meer details

Presentatie

- +

À partir de :

Beschrijving

Migraine, fibromyalgie, atopische huid, spijsverteringsstoornissen, ADHD... Wist u dat deze stoornissen het gevolg kunnen zijn van histamine-intolerantie, en meer bepaald van een DAO-tekort?

Inderdaad, DAO tekort zou de oorzaak zijn van :

 • 87% van de gevallen van migraine
 • 79% van de gevallen van fibromyalgie
 • 78% van de gevallen van ADHD
 • En veel spijsverteringsstoornissen

Geschat wordt dat tot 15% van de bevolking aan DAO-deficiëntie lijdt, waarvan de meesten zich niet bewust zijn van het bestaan ervan! [1]

Hoe is dit mogelijk? Simpelweg omdat de symptomen van histamine-intolerantie zeer gevarieerd zijn en soms erg lijken op die van allergie, en vaak verward worden met andere aandoeningen zoals niet-coeliakie glutengevoeligheid, prikkelbare darm syndroom of functionele dyspepsie.

WAT IS HISTAMINE?

Histamine is een molecuul dat van nature door het lichaam wordt geproduceerd. Het zit ook in veel alledaags voedsel. De levensmiddelen die het rijkst zijn aan histamine zijn die welke gist bevatten of een gistingsproces hebben ondergaan: brood, wijn, kaas, vleeswaren, chocolade, sojasaus, zuurkool, miso, enz. Het is ook zeer aanwezig in veel vis zoals sardines, makreel, tonijn of zalm (en nog meer als ze gerookt, gezouten of gedroogd zijn).

Histamine is, in lage doses, essentieel voor de goede werking van het lichaam. Het helpt verschillende fysiologische processen te reguleren, zoals de afweer en de maagzuursecretie.

In overmaat kan het echter snel leiden tot ontstekings- en allergische verschijnselen. De veiligheid ervan hangt dus af van het vermogen van het lichaam om een voldoende laag histaminegehalte te handhaven!

DAO, EEN ENZYM DAT ESSENTIEEL IS VOOR HET BEHOUD VAN EEN GOED HISTAMINE-EVENWICHT

DAO is een enzym dat door het lichaam wordt geproduceerd om histamine af te breken. Het is daarom de belangrijkste verdediging van het lichaam om het niveau van histamine in het lichaam te reguleren. In sommige gevallen produceert het lichaam echter niet genoeg DAO om het af te breken, waardoor er te veel histamine in het bloed komt. Dit heet histamine-intolerantie als gevolg van DAO-deficiëntie.

Hoewel DAO-deficiëntie 15% van de bevolking treft, wordt ook geschat dat ongeveer 20% van de Europese bevolking regelmatig geneesmiddelen gebruikt die de DAO-activiteit remmen, waardoor het aantal mensen dat gevoelig is voor de schadelijke effecten van histamine aanzienlijk toeneemt! [2]

Een teveel aan histamine wordt dan giftig voor het lichaam en veroorzaakt verschillende aandoeningen:

 • Chronische vermoeidheid,
 • Migraine,
 • Verstopte neus,
 • Spijsverteringsproblemen (brandend maagzuur, opgeblazen gevoel, onregelmatige spijsvertering, enz,)
 • Huidproblemen (atopische dermatitis, urticaria, psoriasis...),
 • Spierpijn,
 • Aandachtsstoornissen...

De lijst van symptomen die het gevolg zijn van histamine-intolerantie is lang. De meest voorkomende symptomen zijn hoofdpijn en een loopneus, vooral na het eten van bijvoorbeeld rode wijn of vleeswaren.

Het optreden van de symptomen gaat echter niet noodzakelijk gepaard met de inname van specifieke levensmiddelen (in tegenstelling tot voedselallergie). Als de DAO in geringe hoeveelheden of met verminderde activiteit aanwezig is, kan histamine-intolerantie evengoed optreden na het eten van voedsel met een laag histaminegehalte!

HISTAMINE DAO COMPLEXE : EEN VOEDINGSSUPPLEMENT DAT HELPT HET HISTAMINE-EVENWICHT TE HERSTELLEN

HISTAMINE DAO COMPLEXE is een innovatieve formule die een exclusief gepatenteerd actief bestanddeel, plantaardig DAO, combineert met fytoactieve stoffen en co-factoren (vitaminen en koper), speciaal geselecteerd om hun deugden. Deze complete formule levert de nodige DAO om het histamine-evenwicht te helpen herstellen.

EEN BAANBREKENDE EN INNOVATIEVE FORMULE

HISTAMINE DAO COMPLEXE is speciaal ontworpen om de doeltreffendheid van al zijn actieve bestanddelen te maximaliseren en hun stabiliteit te garanderen. Het is een unieke synergie op de markt die het lichaam ondersteunt bij deze reactie dankzij 2 bijdragen:

 • Een gepatenteerde plantaardige DAO, exclusief voor onze laboratoria samengesteld door de beste specialisten ter wereld. De DAO die gewoonlijk wordt gebruikt is namelijk van dierlijke oorsprong (varkensnier). Deze DAO is het resultaat van meer dan 15 jaar klinisch en wetenschappelijk onderzoek (5 patenten).

 • Fytoactieve stoffen zoals groene thee EGCG, weegbree en moerasspirea, gekoppeld aan vitamine B6, B12 en koper.

EEN SYNERGIE VAN FYTOACTIEVE STOFFEN EN GEPATENTEERDE PLANTAARDIGE DAO
 

De DAO in HISTAMINE DAO COMPLEXE is voor 100% van plantaardige oorsprong. Het wordt namelijk gewonnen uit biologische erwten. Het heeft een hoge enzymatische activiteit en biedt een hoge biologische beschikbaarheid. Het zorgt voor een grotere toevoer van DAO in het lichaam.

Quercetine is een organisch derivaat van de bioflavonoïde familie. Volgens sommige studies voorkomt het de afgifte van histamine [3].

Weegbree (Plantago major), een kruidachtige plant, zou het vrijkomen van histamine blokkeren [4].

EGCG, geëxtraheerd uit groene thee (Camellia sinensis), blijkt in verschillende studies het histaminegehalte in het lichaam te verlagen [5] [6]. Groene thee ondersteunt ook de spijsvertering en verbetert de darmflora. Het verbetert de natuurlijke afweer van het lichaam en verhoogt de immuniteit.

Moerasspirea-extract (Filipendula ulmaria) zou de ophoping van histamine in het lichaam aanzienlijk verminderen [7]. Deze plant helpt ook de immuniteit te versterken.

Koper draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem. Wij hebben gekozen voor een bisglycinaatvorm vanwege de goede digestieve tolerantie en het optimale absorptievermogen.

Vitamine B6 en B12 zouden de afbraak van histamine ondersteunen [8]. Zij dragen bij tot de goede werking van het immuunsysteem. Wij hebben gekozen voor gemethyleerde vitaminen, die hun biologische beschikbaarheid verhogen.

VOEDSELALLERGIE OF HISTAMINE-INTOLERANTIE: WAT ZIJN DE VERSCHILLEN?

Problemen in verband met een te grote hoeveelheid histamine in het lichaam kunnen soms lijken op die van een voedselallergie (spijsverteringsproblemen, huidproblemen, enz.). Om ze uit elkaar te houden, is het raadzaam een allergologisch onderzoek uit te voeren bij een gezondheidsdeskundig. Bepaalde vragenlijsten die online kunnen worden ingevuld zijn ook een uitstekende basis en kunnen een eerste antwoord geven.

ZOOM SUR

BENT U ONDERHEVIG AAN EEN HISTAMINE ONBALANS? DOE DE TEST!

Om u te helpen een mogelijke aandoening vast te stellen, hebben wij een gratis test ontwikkeld waarmee u een eerste antwoord kunt krijgen. De verkregen resultaten worden uiteraard aangevuld met het advies van een arts.

Je complète le test !

WAT TE DOEN BIJ HISTAMINE-INTOLERANTIE?

FOCUS OP EEN "ZELFGEMAAKT" DIEET


De uitvoering van een histaminearm dieet bestaat erin na te gaan welke voedingsmiddelen de symptomen veroorzaken. Het is verdeeld in 3 fasen: een beperkingsfase, een herintroductiefase en een onderhoudsfase.

Om u bij dit proces te helpen, hebben wij een voedingsprogramma ontworpen dat u gratis kunt downloaden. U vindt er talrijke tips en een weekmenu met meer dan 25 recepten:

Téléchargez gratuitement notre livret de recettes pour prévenir et lutter contre l'intolérance à l'histamine

EN OOK...

 • Zorg ervoor dat voedsel goed bewaard blijft: het histaminegehalte kan variëren naargelang de versheid en rijpheid.
 • Beperk alcoholische dranken: wijn kan veel histamine bevatten.
 • Vul aan met een Natural Health product zoals HISTAMINE DAO COMPLEXE.

Doos met 90 tabletten en 30 capsules

copmed-fabrique-en-france.pngnon-testes-sur-les-animaux.pnggellule-100-vegetale.pngproduits-naturels.pngsans-lactose.pngsans-ogm.pngproduits-non-irradies.pngsans-nano-particule.pngsans-colorant-chimique.png

[1] Gegevens leverancier

[2] Dale HH, Laidlaw PP. The physiological action of betaiminazolylethylamine. J Physiol 1910;41(5):318–44.

[3] Kimata M., Shichijo M., et al. Effects of luteolin, quercetin and baicalein on immunoglobulin E-mediated mediator release from human cultured mast cells. Clin Exp Allergy. 2000. 30 (4) : 501-508.

[4] Bak J., Kim J., et al. Screening and compound isolation from natural plants for anti-allergic activity. 2011. 54 : 367-375.

[5] Rodriguez-Caso C., Rodriguez-Agudo D., et al. Green tea epigallocatechin-3-gallate is an inhibitor of mammalian histidine decarboxylase. Cell Mol Life Sci. 2003. 60 (8) : 1760-1763.

[6] Ruiz-Pérez M., Pino-Angeles A., et al. Structural perspective on the direct inhibition mechanism of EGCG on mammalian histidine decarboxylase and DOPA decarboxylase. J Chem Inf Model. 2012. 52 (1) : 113-119.

[7] Nitta Y., Yasukata F., et al. Inhibition of Morganella morganii Histidine Decarboxylase Activity and Histamine Accumulation in Mackerel Muscle Derived from Filipendula ulumaria Extracts.

[8] Martner-Hewes PM., Hunt I., et al. Vitamin B-6 nutriture and plasma diamine oxidase activity in pregnant Hispanic teenagers. The American Journal of Clinical Nutrition. 1986. 44 (6) : 907-913.

Ingrediënten

Tablet:

Vulstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose; erwtenscheutenextract getitreerd met diamineoxidase (DAO)*, omhullingsmiddelen: ethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose; aardappelzetmeel, stabilisatoren: natriumalginaat, magnesiumzouten van vetzuren; triglyceriden met middellange keten, stabilisatoren: vetzuren (oliezuur en stearinezuur)

* > 20.000 HDU (Histamine Verterende Eenheden)

DAO-enzym vervaardigd door DR HEALTHCARE, S.L.U., voor Laboratoires COPMED onder EU-patenten.

Gemiddelde voedingswaarde informatie voor 3 tabletten
Erwtenextract
(Pisum sativum)

12.6 mg
getitreerd in diamine oxidase (DAO)
 (enzymactiviteit > 1.23 mU) 
0.9 mg

Capsule :

Extract van groene theebladeren getitreerd in EGCG, quercetine uit Japanse sophora, capsule van 100% plantaardige oorsprong (pullulan), extracten van grote weegbreebladeren en bovengrondse delen van moerasspirea, koperbisglycinaat, vitamine B6 (pyridoxaal 5'-fosfaat) en B12 (methylcobalamine). 

Gemiddelde voedingswaarde voor 1 capsule
Quercetine
100 mg
Extract van groene thee
(Camellia sinensis)
222 mg (4 g Eq. PS*)
getitreerd in EGCG 
100 mg
Groot weegbree-extract
(Plantago major) 
40 mg (160 mg Eq. PS*)
Moerasspirea-extract
 (Filipendula ulmaria)
15 mg (150 mg Eq. PS*)
Koper
0.5 mg (50 % AR**)
Vitamine B6 0.7 mg (50 % AR**)
Vitamine B12  1.25 mcg (50% AR**)

* Eq. PS : Droge installatie Equivalent

** AR : Referentiebijdragen

Gegarandeerd lactosevrij, glutenvrij en GMO-vrij.

Advies en aanbevelingen

3 tabletten en 1 capsule per dag. Neem 's morgens 1 tablet en 1 capsule, 's middags 1 tablet en 's avonds 1 tablet. Neem 20 minuten voor de maaltijd, met een glas water. Kuur van 30 dagen, of zoals aanbevolen door uw arts, regelmatig te vernieuwen.

Bevat groene thee: niet aanbevolen buiten de maaltijden, voor kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bevat moerasspirea: niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor salicylaten en voor mensen die een antistollingsbehandeling ondergaan.

Buiten bereik van kinderen, warmte en vochtigheid bewaren. In te nemen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Aanbevolen wordt de aangegeven hoeveelheden niet te overschrijden. Ten minste houdbaar tot de op de verpakking vermelde datum.

Migraine, fibromyalgie, atopische huid, spijsverteringsstoornissen, ADHD... Wist u dat deze stoornissen het gevolg kunnen zijn van histamine-intolerantie, en meer bepaald van een DAO-tekort?

Inderdaad, DAO tekort zou de oorzaak zijn van :

 • 87% van de gevallen van migraine
 • 79% van de gevallen van fibromyalgie
 • 78% van de gevallen van ADHD
 • En veel spijsverteringsstoornissen

Geschat wordt dat tot 15% van de bevolking aan DAO-deficiëntie lijdt, waarvan de meesten zich niet bewust zijn van het bestaan ervan! [1]

Hoe is dit mogelijk? Simpelweg omdat de symptomen van histamine-intolerantie zeer gevarieerd zijn en soms erg lijken op die van allergie, en vaak verward worden met andere aandoeningen zoals niet-coeliakie glutengevoeligheid, prikkelbare darm syndroom of functionele dyspepsie.

WAT IS HISTAMINE?

Histamine is een molecuul dat van nature door het lichaam wordt geproduceerd. Het zit ook in veel alledaags voedsel. De levensmiddelen die het rijkst zijn aan histamine zijn die welke gist bevatten of een gistingsproces hebben ondergaan: brood, wijn, kaas, vleeswaren, chocolade, sojasaus, zuurkool, miso, enz. Het is ook zeer aanwezig in veel vis zoals sardines, makreel, tonijn of zalm (en nog meer als ze gerookt, gezouten of gedroogd zijn).

Histamine is, in lage doses, essentieel voor de goede werking van het lichaam. Het helpt verschillende fysiologische processen te reguleren, zoals de afweer en de maagzuursecretie.

In overmaat kan het echter snel leiden tot ontstekings- en allergische verschijnselen. De veiligheid ervan hangt dus af van het vermogen van het lichaam om een voldoende laag histaminegehalte te handhaven!

DAO, EEN ENZYM DAT ESSENTIEEL IS VOOR HET BEHOUD VAN EEN GOED HISTAMINE-EVENWICHT

DAO is een enzym dat door het lichaam wordt geproduceerd om histamine af te breken. Het is daarom de belangrijkste verdediging van het lichaam om het niveau van histamine in het lichaam te reguleren. In sommige gevallen produceert het lichaam echter niet genoeg DAO om het af te breken, waardoor er te veel histamine in het bloed komt. Dit heet histamine-intolerantie als gevolg van DAO-deficiëntie.

Hoewel DAO-deficiëntie 15% van de bevolking treft, wordt ook geschat dat ongeveer 20% van de Europese bevolking regelmatig geneesmiddelen gebruikt die de DAO-activiteit remmen, waardoor het aantal mensen dat gevoelig is voor de schadelijke effecten van histamine aanzienlijk toeneemt! [2]

Een teveel aan histamine wordt dan giftig voor het lichaam en veroorzaakt verschillende aandoeningen:

 • Chronische vermoeidheid,
 • Migraine,
 • Verstopte neus,
 • Spijsverteringsproblemen (brandend maagzuur, opgeblazen gevoel, onregelmatige spijsvertering, enz,)
 • Huidproblemen (atopische dermatitis, urticaria, psoriasis...),
 • Spierpijn,
 • Aandachtsstoornissen...

De lijst van symptomen die het gevolg zijn van histamine-intolerantie is lang. De meest voorkomende symptomen zijn hoofdpijn en een loopneus, vooral na het eten van bijvoorbeeld rode wijn of vleeswaren.

Het optreden van de symptomen gaat echter niet noodzakelijk gepaard met de inname van specifieke levensmiddelen (in tegenstelling tot voedselallergie). Als de DAO in geringe hoeveelheden of met verminderde activiteit aanwezig is, kan histamine-intolerantie evengoed optreden na het eten van voedsel met een laag histaminegehalte!

HISTAMINE DAO COMPLEXE : EEN VOEDINGSSUPPLEMENT DAT HELPT HET HISTAMINE-EVENWICHT TE HERSTELLEN

HISTAMINE DAO COMPLEXE is een innovatieve formule die een exclusief gepatenteerd actief bestanddeel, plantaardig DAO, combineert met fytoactieve stoffen en co-factoren (vitaminen en koper), speciaal geselecteerd om hun deugden. Deze complete formule levert de nodige DAO om het histamine-evenwicht te helpen herstellen.

EEN BAANBREKENDE EN INNOVATIEVE FORMULE

HISTAMINE DAO COMPLEXE is speciaal ontworpen om de doeltreffendheid van al zijn actieve bestanddelen te maximaliseren en hun stabiliteit te garanderen. Het is een unieke synergie op de markt die het lichaam ondersteunt bij deze reactie dankzij 2 bijdragen:

 • Een gepatenteerde plantaardige DAO, exclusief voor onze laboratoria samengesteld door de beste specialisten ter wereld. De DAO die gewoonlijk wordt gebruikt is namelijk van dierlijke oorsprong (varkensnier). Deze DAO is het resultaat van meer dan 15 jaar klinisch en wetenschappelijk onderzoek (5 patenten).

 • Fytoactieve stoffen zoals groene thee EGCG, weegbree en moerasspirea, gekoppeld aan vitamine B6, B12 en koper.

EEN SYNERGIE VAN FYTOACTIEVE STOFFEN EN GEPATENTEERDE PLANTAARDIGE DAO
 

De DAO in HISTAMINE DAO COMPLEXE is voor 100% van plantaardige oorsprong. Het wordt namelijk gewonnen uit biologische erwten. Het heeft een hoge enzymatische activiteit en biedt een hoge biologische beschikbaarheid. Het zorgt voor een grotere toevoer van DAO in het lichaam.

Quercetine is een organisch derivaat van de bioflavonoïde familie. Volgens sommige studies voorkomt het de afgifte van histamine [3].

Weegbree (Plantago major), een kruidachtige plant, zou het vrijkomen van histamine blokkeren [4].

EGCG, geëxtraheerd uit groene thee (Camellia sinensis), blijkt in verschillende studies het histaminegehalte in het lichaam te verlagen [5] [6]. Groene thee ondersteunt ook de spijsvertering en verbetert de darmflora. Het verbetert de natuurlijke afweer van het lichaam en verhoogt de immuniteit.

Moerasspirea-extract (Filipendula ulmaria) zou de ophoping van histamine in het lichaam aanzienlijk verminderen [7]. Deze plant helpt ook de immuniteit te versterken.

Koper draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem. Wij hebben gekozen voor een bisglycinaatvorm vanwege de goede digestieve tolerantie en het optimale absorptievermogen.

Vitamine B6 en B12 zouden de afbraak van histamine ondersteunen [8]. Zij dragen bij tot de goede werking van het immuunsysteem. Wij hebben gekozen voor gemethyleerde vitaminen, die hun biologische beschikbaarheid verhogen.

VOEDSELALLERGIE OF HISTAMINE-INTOLERANTIE: WAT ZIJN DE VERSCHILLEN?

Problemen in verband met een te grote hoeveelheid histamine in het lichaam kunnen soms lijken op die van een voedselallergie (spijsverteringsproblemen, huidproblemen, enz.). Om ze uit elkaar te houden, is het raadzaam een allergologisch onderzoek uit te voeren bij een gezondheidsdeskundig. Bepaalde vragenlijsten die online kunnen worden ingevuld zijn ook een uitstekende basis en kunnen een eerste antwoord geven.

ZOOM SUR

BENT U ONDERHEVIG AAN EEN HISTAMINE ONBALANS? DOE DE TEST!

Om u te helpen een mogelijke aandoening vast te stellen, hebben wij een gratis test ontwikkeld waarmee u een eerste antwoord kunt krijgen. De verkregen resultaten worden uiteraard aangevuld met het advies van een arts.

Je complète le test !

WAT TE DOEN BIJ HISTAMINE-INTOLERANTIE?

FOCUS OP EEN "ZELFGEMAAKT" DIEET


De uitvoering van een histaminearm dieet bestaat erin na te gaan welke voedingsmiddelen de symptomen veroorzaken. Het is verdeeld in 3 fasen: een beperkingsfase, een herintroductiefase en een onderhoudsfase.

Om u bij dit proces te helpen, hebben wij een voedingsprogramma ontworpen dat u gratis kunt downloaden. U vindt er talrijke tips en een weekmenu met meer dan 25 recepten:

Téléchargez gratuitement notre livret de recettes pour prévenir et lutter contre l'intolérance à l'histamine

EN OOK...

 • Zorg ervoor dat voedsel goed bewaard blijft: het histaminegehalte kan variëren naargelang de versheid en rijpheid.
 • Beperk alcoholische dranken: wijn kan veel histamine bevatten.
 • Vul aan met een Natural Health product zoals HISTAMINE DAO COMPLEXE.

Doos met 90 tabletten en 30 capsules

copmed-fabrique-en-france.pngnon-testes-sur-les-animaux.pnggellule-100-vegetale.pngproduits-naturels.pngsans-lactose.pngsans-ogm.pngproduits-non-irradies.pngsans-nano-particule.pngsans-colorant-chimique.png

[1] Gegevens leverancier

[2] Dale HH, Laidlaw PP. The physiological action of betaiminazolylethylamine. J Physiol 1910;41(5):318–44.

[3] Kimata M., Shichijo M., et al. Effects of luteolin, quercetin and baicalein on immunoglobulin E-mediated mediator release from human cultured mast cells. Clin Exp Allergy. 2000. 30 (4) : 501-508.

[4] Bak J., Kim J., et al. Screening and compound isolation from natural plants for anti-allergic activity. 2011. 54 : 367-375.

[5] Rodriguez-Caso C., Rodriguez-Agudo D., et al. Green tea epigallocatechin-3-gallate is an inhibitor of mammalian histidine decarboxylase. Cell Mol Life Sci. 2003. 60 (8) : 1760-1763.

[6] Ruiz-Pérez M., Pino-Angeles A., et al. Structural perspective on the direct inhibition mechanism of EGCG on mammalian histidine decarboxylase and DOPA decarboxylase. J Chem Inf Model. 2012. 52 (1) : 113-119.

[7] Nitta Y., Yasukata F., et al. Inhibition of Morganella morganii Histidine Decarboxylase Activity and Histamine Accumulation in Mackerel Muscle Derived from Filipendula ulumaria Extracts.

[8] Martner-Hewes PM., Hunt I., et al. Vitamin B-6 nutriture and plasma diamine oxidase activity in pregnant Hispanic teenagers. The American Journal of Clinical Nutrition. 1986. 44 (6) : 907-913.

Tablet:

Vulstoffen: microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose; erwtenscheutenextract getitreerd met diamineoxidase (DAO)*, omhullingsmiddelen: ethylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose; aardappelzetmeel, stabilisatoren: natriumalginaat, magnesiumzouten van vetzuren; triglyceriden met middellange keten, stabilisatoren: vetzuren (oliezuur en stearinezuur)

* > 20.000 HDU (Histamine Verterende Eenheden)

DAO-enzym vervaardigd door DR HEALTHCARE, S.L.U., voor Laboratoires COPMED onder EU-patenten.

Gemiddelde voedingswaarde informatie voor 3 tabletten
Erwtenextract
(Pisum sativum)

12.6 mg
getitreerd in diamine oxidase (DAO)
 (enzymactiviteit > 1.23 mU) 
0.9 mg

Capsule :

Extract van groene theebladeren getitreerd in EGCG, quercetine uit Japanse sophora, capsule van 100% plantaardige oorsprong (pullulan), extracten van grote weegbreebladeren en bovengrondse delen van moerasspirea, koperbisglycinaat, vitamine B6 (pyridoxaal 5'-fosfaat) en B12 (methylcobalamine). 

Gemiddelde voedingswaarde voor 1 capsule
Quercetine
100 mg
Extract van groene thee
(Camellia sinensis)
222 mg (4 g Eq. PS*)
getitreerd in EGCG 
100 mg
Groot weegbree-extract
(Plantago major) 
40 mg (160 mg Eq. PS*)
Moerasspirea-extract
 (Filipendula ulmaria)
15 mg (150 mg Eq. PS*)
Koper
0.5 mg (50 % AR**)
Vitamine B6 0.7 mg (50 % AR**)
Vitamine B12  1.25 mcg (50% AR**)

* Eq. PS : Droge installatie Equivalent

** AR : Referentiebijdragen

Gegarandeerd lactosevrij, glutenvrij en GMO-vrij.

3 tabletten en 1 capsule per dag. Neem 's morgens 1 tablet en 1 capsule, 's middags 1 tablet en 's avonds 1 tablet. Neem 20 minuten voor de maaltijd, met een glas water. Kuur van 30 dagen, of zoals aanbevolen door uw arts, regelmatig te vernieuwen.

Bevat groene thee: niet aanbevolen buiten de maaltijden, voor kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bevat moerasspirea: niet aanbevolen voor mensen met een allergie voor salicylaten en voor mensen die een antistollingsbehandeling ondergaan.

Buiten bereik van kinderen, warmte en vochtigheid bewaren. In te nemen als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Aanbevolen wordt de aangegeven hoeveelheden niet te overschrijden. Ten minste houdbaar tot de op de verpakking vermelde datum.

30 andere producten in dezelfde categorie:Haut de page